Escull el teu idioma:

Benvinguts a la pàgina web de la botiga Ginebra Calçats.

En primer lloc us volem agraïr que hagueu visitat la nostra pàgina web, és un detall per a nosaltres que els nostres clients s'interessin a saber més sobre la nostra petita empresa, i a la vegada, un plaer posar a la vostra disposició tota la informació d'utilitat pel que fa als nostres productes i al nostre negoci en general.

Si una cosa tenim clara a Ginebra Calçats, és que qualsevol botiga que ofereixi informació sobre productes relacionats amb la moda i l'actualitat, com és el calçat, ho ha de fer de manera constant, actualitzada i interessant. És per això que hem creat aquesta pàgina web per a vosaltres, els nostres clients, per què pogueu estar informats al cent per cent de les últimes novetats, concursos i marques de que disposa Ginebra Calçats.

Actualment, aquesta pàgina es troba en construcció. Estem treballant de valent per mantenir-la operativa i acutalitzada, de manera que demanem disculpes si experimenteu algun aspecte de navegació erroni, tractarem de solucionar-lo tan aviat com sigui possible.

Sense més preàmbuls, tan sols ens queda desitjar-vos una experiència de navegació agradable i interactiva, i que sobretot, disfruteu del contingut de la nostra pàgina web.

L'equip de Ginebra Calçats us saluda cordialment.


Com segurament ja sabreu, Ginebra Calçats és una sabateria de Torelló, situada al carrer del Pont, amb més de 50 anys d'història al damunt... Els inicis remonten amb la primera botiga (quan encara el propi sabater feia les espardenyes a mà...), situada al bell mig del pont que travessa el riu Ges, i que a la vegada, dóna nom a un dels carrers comercialment més reconeguts del poble.

L'any 1994, amb gran il·lusió i emprenedoria, vàrem obrir l'actual botiga Ginebra Calçats, situada al mateix carrer del Pont, número 32. Durant uns 15 anys, vàrem mantenir obertes ambdues botigues, amb ofertes a la "botiga vella", mentre que a la nova hi podíeu, i hi heu pogut trobar durant tots aquests anys, les novetats de cada temporada.


Us convidem a que visiteu el nostre establiment, estarem encantats d' assessorar-vos en la vostra compra.