Escull el teu idioma:

Benvingut a la secció de concursos de la nostra pàgina web. A Ginebra Calçats, ens agrada tenir un tracte proper i familiar amb els nostres clients, i una de les millors maneres per obtenir aquesta relació de proximitat amb vosaltres, és convidar-vos a participar en els nostres concursos.

Ens motiva que participeu en el nostre negoci, no tan sols visitant o comprant al nostre establiment, sino també tenint una actitud divertida i engrescadora a l'hora d'adquirir els vostres articles. Presumiu d'ells, el calçat és un dels complements adients per fer-ho!

I quina millor manera de fer-ho que amb la oportunitat de guanyar vals de descompte per futures compres?

La fotografia d'aquesta sisena edició del nostre concurs "Regalem Sabates", temporada tardor-hivern 2011 ens l'ha enviat la Carla!

Enhorabona pel premi!


A continuació us mostrem les fotografies guanyadores de les edicions anteriors. Serà la teva fotografia la guanyadora de l'edició actual...? ;)

Bases del concurs "Regalem Sabates" , edició tardor-hivern 2011-2012


T'agradaria guanyar unes sabates de la nostra botiga per la teva cara bonica...? O més ben dit, pels teus peus bonics...? A continuació tens les instruccions i les bases del concurs per poder participar i emportar-te vals de descompte de fins a 100€. Engresca't i participa! :)


Instruccions:


  • Envian's una fotografia dels teus peus amb les teves sabates preferides. És indiferent quin estil de sabata utilitzis per a la fotografia, tan sols ha de ser una sabata de la temporada tardor-hivern 2011-2012.
  • Sigues creatiu, fés servir el teu enginy! Fés la fotografia en el teu ambient, de dia, de nit, amb el mòbil, la teva càmera, la dels teus amics... Fins i tot pots retocar-la!
  • Envia tantes fotografies com vulguis, de sabates i estils diferents, cada una tindrà una oportunitat de premi.
  • Envian's la foto acompanyada del teu nom i un mitjà de comunicació (el mateix correu, un telèfon...) a foto@ginebrashoes.com, o també pots fer-ho fent click aquí.


Bases i normativa:


  • La imatge ha de tenir una resolució mínima de 500 x 350 pixels.
  • No acceptarem com a vàlida per a la participació del concurs cap imatge en la que es pugui reconèixer a algú. Si fós el cas, només amb la seva expressa conformitat en el moment d'enviar la imatge.
  • L'article ha d'haver set comprat al nostre establiment, Ginebra Calçats.
  • El premi per a la fotografia guanyadora serà escollit per l'equip de Ginebra Calçats.
  • El plaç de temps vàlid per a aquest concurs és fins el 31 de desembre de 2011. El premi serà comunicat al guanyador del concurs el mateix dia.
  • Serà imprescindible per poder recollir el premi presentar el tiquet de compra, o el codi de barres de la caixa de l'article. Si no el pots trobar, farem el possible per trobar-lo a la nostra base de dades.


Molta sort a tots els participants! :)Convida a participar als teus amics del Facebook!


example2 example2 example2 example2 example2
Si bé la teva fotografia, per desgràcia no ha estat guanyadora del concurs, tranquil/a, tenim totes les participacions en compte: apareixarà en aquesta secció.

Ens encanta i ens motiva que els nostres clients participin als concursos que organitzem, és per això que tots els vostres peus ténen lloc a la nostra pàgina web. Fins i tot, si realitzes una compra d'unes sabates que et queden estupendes, et demanarem per fer-te una foto als teus peus i penjar-la en aquesta secció, sempre amb el teu consentiment. I de la mateixa manera, també pots demanar-ho tu mateix/a!

No et tallis i participa, presumeix dels teus peus!

example2 example2 example2 example2 example2
example2 example2 example2 example2 example2
example2 example2 example2 example2 example2
example2 example2 example2 example2 example2
example2 example2 example2 example2 example2
example2 example2 example2 example2 example2
example2 example2 example2 example2 example2